O gostišču – Gostišče Sobočan – Domača slovenska hrana
 

Gostišče Sobočan

PREDSTAVITEV GOSTIŠČA

Gostoljubje in toplinaGostišče Sobočan je prostor, napolnjen z vonji in lepimi spomini. Kjer se srečajo družina in prijatelji ter preživljanje skupnih trenutkov postane čarobno in pristno.

Naš ambient je sestavljen iz prostorov, v katerih boste začutili tradicionalne oblike in materiale, ki so zaradi čara tradicije pravo udobje za romantične duše. Domača atmosfera v znamenju gostoljubnosti in topline pričara nepozabno druženje s kančkom sentimentalnosti in občutnega veselja.

Tradicija dobrega okusaNaša kuhinja s svojimi močnimi, ukoreninjenimi recepti iz preteklosti in s sodobno željo po estetiki zadovolji tudi najbolj zahtevne okuse. V njej domuje strast do sveže pripravljenih jedi, želja po izvirnosti in sposobnost, da skozi tradicijo izpolnimo tudi potrebe sodobnega življenja.

Veseli smo, da ste s svojim pridihom izkazali zaupanje v naše mojstre kuharskih veščin. Naj vase brbončice okusijo razkošje jedi, pripravljenih na kreativen način. Dobrodošli.

Praznovanje

Praznujete rojstni dan, poroko ali obletnico? Sprejemamo naročila za zaključene družbe, druženja tako in drugače.

Kosila in večerje

Gostišče Sobočan je domača gostilna z izjemno okusno kulinariko, ki jo znajo lepo predstaviti prijazni natakarji.

Poslovna srečanja

Povabite vaše poslovne prijatelje in partnerje na sproščeno kosilo ali pogostitev.

Prenočišča

Gostišče Sobočan vas želi razvajati z domačnostjo svojih sob in gostilne, da bi se lahko kljub spremembi okolja počutili sproščeno kot doma.

Kontaktni obrazecObrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov razen za potrebe obveščanja ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, nam prosimo pišite na naš e-mail naslov. Prikaži stran: piškotki.

Dovolim pošiljanje mojih podatkov (GDPR uredba). *

Dovolim in sem seznanjen s pogoji